Wil jij (weer) tennisles dit seizoen?

Wil jij tennisles? In een groep, met z’n tweeën of liever één op één? Schrijf je vandaag of morgen nog in, want hoe eerder de trainer je aanmelding binnen heeft hoe eerder hij kan beginnen aan de planning voor het nieuwe seizoen.

Vanaf 17 februari beginnen de MAART-tennislessen (inschrijven hiervoor kan t/m 9 februari) en vanaf 30 maart beginnen de lessen voor het ZOMERseizoen van 2020 (inschrijven hiervoor kan t/m 17 maart).

Inschrijven kan via yourtennis.nl

Om meteen naar het inschrijfformulier te gaan gebruik deze link: https://www.yourtennis.nl/clubs/tc-de-wiel

Let op: Onze trainer (Jitze Jouwsma) gaat zijn best doen om iedereen zo goed mogelijk in te plannen. De lessen zullen zoals gebruikelijk op maandag en dinsdag worden gepland. Als die dagen vol zitten zullen we net als afgelopen winterseizoen uitwijken naar de woensdag. Vragen of opmerkingen over het inschrijven mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot op de baan!

Info maart-trainingen

De lessen in maart zijn cursussen van 4 weken, waarbij je kunt kiezen uit:

- 4 'normale' trainingen, om tot eind maart door te kunnen blijven lessen
- 4 thema-lessen (alleen of met z'n tweeën), 4x trainen op een thema naar keuze (backhand, service, volley, lobjes, mentaal, fysiek, enz.).
- 4 BOOTCAMP tennistrainingen, tennisspecifiek werken aan je fitheid/conditie

Informatie extra mogelijkheden

Het is dit seizoen mogelijk om je voor de gebruikelijke trainingsvormen op te geven, maar ook voor een nieuwe optie zoals Mentale begeleiding. Onze tennisleraar is ook sportpsycholoog en hij merkt dat steeds meer mensen behoefte hebben aan (een beetje) aandacht voor het mentale aspect. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld omdat je het plezier in wedstrijden bent verloren en je die graag weer terug wilt, of omdat je moeite hebt met serveren tijdens wedstrijden, terwijl je eigenlijk wel weet dat je het kan of omdat je na een langdurige blessure heel graag weer wilt beginnen, maar ook weet dat je het rustig moet opbouwen en je fanatisme een beetje in bedwang moet houden. Jitze helpt je daar graag bij.

De meeste lesvormen bestaan uit 15 weken groeps-, privé- of duo-/lessen. Voor de themalessen en mentale begeleiding worden het aantal lessen en de kosten in overleg bepaald. Bij competitie teamtraining kan je samen met je team lessen volgen, je hebt daar keus uit 4, 8 of 15 lessen.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok