Beste leden,

i.v.m. de Clubkampioenschappen zijn de banen komende week beperkt vrij bespeelbaar. Vanaf woensdag 6 november t/m zondag 10 november zullen de wedstrijden gespeeld worden. Alle banen zijn door de week vanaf 19:00 uur bezet en in het weekend gedurende de hele dag.

Natuurlijk ben je van harte welkom om te komen kijken! Voor degene die meedoen; veel succes!!

Met vriendelijke groet,
Technische Commissie TC de Wiel,
Gerton & Brigitte


 


Beste Tennisleden,

Na een zeer geslaagde editie "Clubkampioenschappen 2018" gaan we ook dit jaar de uitdaging weer aan om de Clubkampioenschappen te organiseren.
Natuurlijk staat gezelligheid voorop (niet te gek natuurlijk)!

Het toernooi staat gepland vanaf maandag 4 november t/m zondag 10 november.

Inschrijven

  • Kan in de volgende onderdelen: HD, DD, GD
  • Kan in de volgende categorieen: 3, 6, 7 en 8
  • Is mogelijk in maximaal 2 verschillende categorieen
  • Inschrijfgeld per categorie = € 5,00

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen per onderdeel kunnen wij op basis van sterkte een poule-indeling maken.

Inschrijven kan vanaf heden t/m donderdag 31-10-2019!

Inschrijven kan alleen via www.toernooi.nl

Niet tennissen, maar wel met ons het toernooi tot een succes maken: We kunnen best een paar extra handen gebruiken! Je kunt contact opnemen met Brigitte (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie TC de Wiel,

Brigitte & Gerton


 

Wil jij tennisles? In een groep, met z’n tweeën of liever één op één? Schrijf je vandaag of morgen nog in, want hoe eerder de trainer je aanmelding binnen heeft hoe eerder hij kan beginnen aan de planning voor het nieuwe seizoen.

Vanaf 7 oktober beginnen de ‘winter’lessen van 2019/2020. Inschrijven kan tot 27 september.
 
Inschrijven kan via yourtennis.nl
 
Om meteen naar het inschrijfformulier te gaan gebruik deze link: https://www.yourtennis.nl/clubs/tc-de-wiel

Let op: Vanaf 27 september gaat onze trainer (Jitze Jouwsma) beginnen met de planning. Hij gaat zijn best doen om iedereen zo goed mogelijk in te plannen. De lessen zullen zoals gebruikelijk op maandag en dinsdag worden gepland. Als die dagen vol zitten zullen we net als afgelopen winterseizoen uitwijken naar de woensdag. Vragen of opmerkingen over het inschrijven mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot op de baan!

Extra informatie:
Het is dit seizoen mogelijk om je voor de gebruikelijke trainingsvormen op te geven, maar ook voor een nieuwe optie zoals Mentale begeleiding. Onze tennisleraar is ook sportpsycholoog en hij merkt dat steeds meer mensen behoefte hebben aan (een beetje) aandacht voor het mentale aspect. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld omdat je het plezier in wedstrijden bent verloren en je die graag weer terug wilt, of omdat je moeite hebt met serveren tijdens wedstrijden, terwijl je eigenlijk wel weet dat je het kan of omdat je na een langdurige blessure heel graag weer wilt beginnen, maar ook weet dat je het rustig moet opbouwen en je fanatisme een beetje in bedwang moet houden. Jitze helpt je daar graag bij.
De meeste lesvormen bestaan uit 15 weken groeps-, privé- of duo-/lessen. Voor de themalessen en mentale begeleiding worden het aantal lessen en de kosten in overleg bepaald. Bij competitie teamtraining kan je samen met je team lessen volgen, je hebt daar keus uit 4, 8 of 15 lessen.

Beste tennisliefhebbers,

Naamswijziging: Het TC De Wiel toernooi wordt dit jaar het Leffe Blond Open Toernooi.

De uitslagen kun je zien op de volgende pagina:

https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=4A98A7B7-0B90-4CE7-B186-34399F1339B9

Het traditionele open toernooi wordt ook dit jaar weer georganiseerd en wel van 2 tot en met 8 september. Er worden ook dit jaar partijen gespeeld in het weekend en de vrijdagavond voorgaand aan deze week.
Uiteraard verwacht ik ook dit jaar weer veel inschrijvingen. Inschrijven kan via www.toernooi.nl. De kosten zijn ook dit jaar € 8,50 per onderdeel.
Het is immers elk jaar een gezellig toernooi waarin de traditionele hapjes, enveloppenactie en gezelligheid niet ontbreken.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om mee te doen is dat jammer maar je kunt altijd een keer komen kijken en spelers aanmoedigen.

Met sportieve groet,
Eric Peters

Beste (Jeugd-)leden,

Op zaterdag 22 juni wordt bij TC de Wiel een Mini - Maxi middag georganiseerd. De bedoeling is dat 1 ouder en 1 kind zich als koppel inschrijven voor deze middag. Het kan zijn dat het kind lid is en de ouder niet of andersom. Het is niet zo dat je moet kunnen tennissen, het gaat om de fun.

Er worden korte dubbelspellen gespeeld tegen een ander ouder-kind koppel.

De middag begint om 14:00 uur en zal tot ongeveer 18:00 uur duren. Voor een klein hapje wordt gezorgd. Drank is voor eigen rekening met uitzondering van ranja voor de kinderen.

Mocht u lid zijn en een (klein-)kind of een neefje of nichtje hebben of ben je jeugdlid en wil je eens met een van je ouders of grootouders tennissen, schrijf je dan in als koppel. Inschrijven? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De uiterste inschrijfdatum is 14 juni.

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie TC de Wiel

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok