Vanwege het slechte weer is het "Tennistoernooi voor het goede doel" vanmiddag geannuleerd.

Op zondag 6 november wordt er een gezelschapstoernooi georganiseerd voor het goede doel. We hopen dan ook op veel inschrijvingen, zodat we later in het jaar een mooie cheque kunnen overhandigen aan Stichting Zorghoeve Ora et Labora uit ons eigen ’s Gravenmoer. Onderstaand vindt u informatie over deze stichting.

Dit toernooi is zowel voor de volwassenen als voor de kinderen. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Je mag dus iemand van buiten de club inviteren, denk daarbij aan familie, een collega, vriendje of vriendinnetje, je buren! Indeling van het speelschema is na gelang het aantal inschrijvingen. Wanneer de weersomstandigheden het niet toelaten, wordt besloten het toernooi naar een andere datum te verschuiven. Daarover wordt u dan z.s.m. ingelicht.

  • Datum: Zondag 6 november
  • Tijd: Van 13.00 uur tot ca. 18.00 uur
  • Inschrijfgeld: Volwassenen € 5,00
  • Kinderen € 2,50

Inschrijven


Opgeven uiterlijk voor 2 november 2016 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag onder vermelding van de naam/namen van de deelnemers, speelsterkte en leeftijd.

Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Wij en de bewoners van de Zorghoeve rekenen op uw enthousiasme. Laten we er met zijn allen een gezellige middag van maken.

Groetjes,
Gerton in ’t Groen 06-23311197
Brigitte Blom 06-28999492


Zorghoeve Ora et Labora

Wie zijn zij?
De zorghoeve is gestart als zorgboerderij in 2006 door Marius en Caroline Verhagen, beiden oud-leden van TC De Wiel. Zorghoeve Ora et Labora biedt haar gasten een prettige en unieke vorm van dagbesteding/dagverzorging in een landelijke sfeer. Dit alles vindt plaats in een voormalige boerderij aan de Hoofdstraat van ’s Gravenmoer. De boerderij grenst aan een prachtig natuurgebied. Het biedt de gasten de mogelijkheid om volop te genieten van het buitenleven en de natuur.


Het werk
De gasten bepalen zelf hoe ze hun dag op de zorghoeve doorbrengen. Ze kunnen helpen bij de verzorging van de dieren, in de moestuin en bij de voorbereidingen van de gezamenlijke warme maaltijd. Ook kunnen ze genieten van de omgeving en veel tijd buiten doorbrengen als ze dat willen. Zomers kunnen ze buiten plaatsnemen op het heerlijke terras, genietend van de zon, vogels en bloemen in de tuin. Bij slecht weer zorgt de ruime huiskamer met houtkachel voor een gezellig samenzijn.

Meer informatie...klik hier.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok