TC de Wiel
Nieuwsbrief 20 oktober 2020
Beste Bezoeker,

Dit jaar willen we met de verenigingen TV de Schans, TV Waesbeeck, TC de Wiel en LTV Raamsdonksveer in het winterseizoen weer de VIERPARKEN-COMPETITIE organiseren.

Ook voor beginnende tennissers!!

In teamverband wordt er totaal op 7 woensdagavonden in de periode van oktober tot en met april gespeeld. Een team bestaat uit minimaal twee dames en minimaal twee heren. We adviseren de teams om in te schrijven met 6 personen per team, dit i.v.m. uitvallers en de moeilijkheid om op het laatse moment nog vervangers te vinden. Ieder team speelt per avond een HD, DD en 2x GD. Je speelt naast in je eigen park ook op de andere tennisparken. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

We streven ernaar om van iedere vereniging 8 teams mee te kunnen laten doen aan deze onderlinge competitie. De teams worden verdeeld over 4 groepen waarbij in iedere groep de teams onderling een nagenoeg gelijke speelsterkte hebben, zodat er leuke partijen gespeeld kunnen worden. Wij denken hierbij aan een groep met speler van speelsterkte 8/9, 2 groepen met spelers van speelsterkte 7 en een groep met spelers in de speelsterkte 6.

We zullen dit jaar enkele veranderingen doorvoeren:
 • de eerste wedstrijden beginnen om 19.15 uur i.p.v. om 19.30 uur. Voorkeur voor aanvangstijd 19.15 uur aangeven op het inschrijfformulier, de organisatie probeert hier bij het maken van het speelschema rekening mee te houden.
 • voorheen speelde de teams van bijvoorbeeld de groene groep altijd op een park en de volgende maand speelde de teams uit dezelfde groep allemaal op een ander park. Nu willen we van iedere groep 4 van de 8 teams op een ander park laten spelen, hierdoor kom je niet iedere woensdagavond dezelfde mensen tegen en kun je ook kennis maken met de deelnemers in de andere groepen.
De laatste speelavond, dit is op woensdag 05-04-2017, zal in het teken staan van het 10-jarig bestaan van het 4-parkentoernooi.

Wij nodigen jullie dan ook uit om met een team in te schrijven voor deze competitie.

De inschrijving sluit op 11 september 2016

Hieronder staat het reglement voor deze onderlinge Vierparken-competitie:
 1. De onderlinge Vierparken-competitie wordt georganiseerd door: TC De Wiel, TV De Schans, LTV Raamsdonksveer en TV Waesbeeck.
 2. Inschrijving dient gedaan te worden per team met een eigen teamnaam. Teams bestaan uit minimaal 2 dames en 2 heren. (liefst 3 dames en 3 heren per team)
 3. De wedstrijden worden gespeeld op de onderstaande data: 19 oktober, 16 november, 14 december, 18 januari, 8 februari, 8 maart en 5 april.
 4. De teams worden op sterkte ingedeeld. Er worden vier groepen van 8 teams gemaakt, waarbij we proberen te voorkomen dat teams van dezelfde vereniging tegen elkaar spelen.
 5. De wedstrijden worden gespeeld op de kunstgras- of smashcourtbanen de deelnemende verenigingen. Let op, je speelt op alle vier de parken, Kijk goed op het speelschema op welk park je team moet spelen.
 6. De teams dienen een kwartier voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.
 7. De teams moeten onderling zorgen voor goede tennisballen.
 8. Per avond worden gespeeld: 1 damesdubbel, 1 herendubbel en 2 gemengd dubbels.
 9. Er wordt op 2 banen tegelijk gespeeld. De heren- en damesdubbel, vervolgens drie kwartier pauze en dan de twee mixen.
 10. De eerste wedstrijden beginnen om 19.15 uur of om 20.00 uur, geef op het inschrijfformulier aan of he team de vooekeur geeft aan 19.15 uur.
 11. Een wedstrijd duurt 45 minuten, waarvan 5 minuten zijn gereserveerd voor het inspelen.
 12. Bij verhindering van een speler/speelster dient men zelf te zorgen voor een vervanger/vervangster. (zoveel mogelijk van dezelfde speelsterkte)
 13. De teams ontvangen tijdig bericht wanneer zij moeten spelen.
 14. Waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie.

 

Plugro Sport & Fashion

't Winkeltje

Drukkerij Leijten B.V.

WIJmetAARTS Groep B.V.

Restaurant SED

Avri Bloem- en Tuincentrum

Het ReisAtelier

Keurslager Marco van Strien

Sport- en gezondheidscentrum Welten


www.tcdewiel.nl | Contact