TC de Wiel
Nieuwsbrief 20 oktober 2020
Beste Bezoeker,

Met de vakantieperiode voor de deur, heeft de KNLTB heeft de inschrijving voor de winteroutdoorcompetitie 2016 - 2017 opengesteld.

Inschrijven

Op de site van de vereniging staan de details voor de inschrijving. De wintercompetitie begint dit jaar in week 46-2016 (vrijdag 18 november) en eindigt in week 3 -2017 (22 januari) met een uitloop voor inhaalwedstrijden week 7 - 2017 (19 februari 2017).

Wat betreft het aanbod van speelmogelijkheden handhaven wij het huidige aanbod op de diverse speeldagen. Dit mede gezien het feit dat wij reeds nu dispensatie moeten vragen voor een gering aantal banen op de vrijdagavond, terwil juist daar de bond uitbreiding wil geven aan de competitiesoorten, zelfs met soorten met het spelen van meer dan vier partijen per team.

Voor het aanbod en het inschrijfformulier verwijs ik naar de publikatie op de site. Omdat er geen "teamrechten" bestaan in de winteroutdoorcompetitie, doe ik een vriendelijk verzoek om het op de site staande inschrijfformulier te gebruiken, temeer aangezien daar de voor inschrijving benodigde gegevens staan.

De inschrijving eindigt bij ons op 25 augustus 2016. Dat geeft mij enkele dagen om de inschrijving af te ronden en de noodzakelijke dispensaties aan te vragen en  (digitaal) te krijgen.

Rest mij, om allen een heel goede vakantie toe te wensen.

Wim Boetekees.


Meer info op onze website, klik hier.

Plugro Sport & Fashion

't Winkeltje

Drukkerij Leijten B.V.

WIJmetAARTS Groep B.V.

Restaurant SED

Avri Bloem- en Tuincentrum

Het ReisAtelier

Keurslager Marco van Strien

Sport- en gezondheidscentrum Welten


www.tcdewiel.nl | Contact