TC de Wiel
Nieuwsbrief 20 oktober 2020
Beste Bezoeker,

We gaan dit jaar een interne mixcompetitie organiseren. We beginnen op 11 april. 
En eindigen 9 weken later. Er wordt gespeeld op 9 verschillende dagen. We spelen op maandag, dinsdag en donderdag. Voorgaande jaren speelde we alleen op dinsdag. Nu op verschillende dagen.

LET OP: Inschrijven kan tot en met 5 april 2016.

Het heet officieel mixcompetitie maar vanaf dit jaar gaan we het de interne dubbelcompetitie noemen. Het toernooi is voor iedereen bestemd. Voor nieuwe leden:  buiten de husselavond met andere mensen te tennissen en te leren kennen. Voor elk niveau willen we partijen laten spelen. Dus ook al denk je dat je tennissen nog niet zo goed kunt. Ieder op zijn /haar eigen niveau. Het belangrijkste is om plezier in het tennissen te krijgen en te behouden. Het sociale aspect is dus zeer belangrijk. Wedstrijdtennissers hebben weer andere gelegenheden om de tenniskunsten te vertonen.

De speedata

Maandag 11 april
Dinsdag 19 april
Donderdag 28 april
Maan dag 2 mei
Dinsdag 10 mei
Donderdag 19  mei
Maandag 23 mei
Dinsdag 31 mei 
Donderdag 2 juni.

Inschrijven

Ook dat is heel eenvoudig:

Stuur een mail naar:  tcdewiel@gmail.com , met de volgende gegevens:
Op welke datum kun je echt niet spelen en geef als je een voorkeur hebt aan of je vroeg of laat wilt spelen. Sommige leden willen ook niet tegelijk met de partner spelen. Geef dit ook door. 

Als de indeling rond is kan er altijd iets gebeuren waardoor je toch niet kunt spelen. Benader dan zelf iemand die dan voor jou wil invallen en stuur even een berichtje zodat wij het ook weten. 

 
www.tcdewiel.nl | Contact