TC de Wiel
Nieuwsbrief 20 oktober 2020
Beste Bezoeker,

Het zomerseizoen komt er weer aan!
Wil jij aankomende voorjaar en zomer tennisles volgen? Schrijf je dan vandaag of morgen in, want vanaf 4 april zullen de lessen weer beginnen. 


Inschrijven
Inschrijven kan tot 27 maart via mijntennisles.nl.

Herkent u hier iets van?
Dit jaar zullen de trainingen weer door mij (Jitze Jouwsma) worden verzorgd. Ik ben er klaar voor. Een nieuw seizoen, een nieuwe kans. Leest u rustig het onderstaande even door, misschien herkent u hier iets van.
    
Wordt dit uw eerste tennisles? Ik begeleid u graag van 0 tot aan zover mogelijk, zodat u ook in uw vrije tijd een balletje kan gaan slaan met anderen.
 
Wilt u graag beter voorbereid toernooien of competitie gaan spelen? Ik wil u graag helpen met uw forehand of backhand die u nog niet goed genoeg vindt. Op tactisch en zelfs mentaal gebied kan ik u natuurlijk ook beter voorbereiden op wedstrijden en u zult merken dat tennissen leuker wordt.

Of merkt u dat u te weinig beweegt en wilt u graag wat vaker in de week gaan sporten? U heeft een drukke baan of vindt het lastig om tijd vrij te maken om te gaan tennissen. Neem dan les! Iedere keer op een vast tijdstip, een training, zoveel mogelijk naar uw smaak.
 
Het kan ook zijn dat u graag met uw competitieteam of vriendengroep gaat trainen, dan is dat ook mogelijk natuurlijk. Als u graag wordt ingedeeld bij mensen die u nog niet zo goed kent, kan dat natuurlijk ook. De tennislessen zijn een ideale manier om andere niveau genoten te leren kennen.
 
Heeft u al een tijdje niet meer getennist en zou u het graag weer eens oppakken, dit is uw kans.
Misschien ontmoet u weer oude bekende of juist nieuwe gezichten! Terug van weg geweest, ik hou u niet tegen.
 
Het is belangrijk om te blijven sporten, van sporten krijgt u energie! Tennistrainingen kunnen goed zijn voor wat ontspanning, gezondheid, conditie, gezelligheid, verbetering van uw spel en/of gewoon een goede reden om even iets anders te doen dan hard werken. Ik heb er heel veel zin en ik zie u graag snel een keer op de tennisbaan!

 
www.tcdewiel.nl | Contact