TC de Wiel
Nieuwsbrief 20 oktober 2020
Beste Bezoeker,

Ruim een maand geleden werd op de site van TC de Wiel de publicatie geplaatst voor de inschrijving van de wintercompetitie 2015/2016. Op de site werden o.a de speeldata, de aangeboden competities en het inschrijfformulier geplaatst. Echter het inschrijfformulier werd in tegenstelling tot mijn opgaaf overgezet in een PDF-file. In dit bestand is helaas mijn huidige mailadres weggevallen. Invullen van het PDF-formulier kan alleen als je beschikt over de Pro-versie van Adobe en dat heeft lang niet iedereen.

Op bijgaand inschrijfformulier - in Word -staat mijn mailadres wel. Ook kun je gebruik maken van mijn huidige mailadres: wal.boetekees@telfort.nl .

Inschrijftermijn nadert zijn einde

De inschrijftermijn nadert zijn einde, dus vandaar even dit bericht. Als je in de nieuwe wintercompetitie geen captain meer bent of wilt zijn, geef deze mail dan even door aan degene die dat voor de komende wintercompetitie wel gaat doen.

Ik zie de inschrijvingen graag zo spoedig mogelijk verschijnen dan kan ik voor de aanmelding zorgen.

Nieuwe teams

Voor zover er ruimte is kunnen ook nieuwe teams inschrijven. Voor de vrijdagavond zullen er vermoedelijk weinig mogelijkheden zijn. Voor de zaterdag en de zondag zijn er nog wel mogelijkhede. Hierbij geld wel, dat bestaande teams voorrang krijgen boven nieuw te vormen teams.


Met sportieve groet,
Wim Boetekees

 
www.tcdewiel.nl | Contact
Bijlagen
data-wintercompetitie-2015-2016.pdf
inschrijfformulier_winteroutdoorcompetitie_tc_de_wiel_2015-2016.doc
tc_de_wiel_inschrijfvoorwaarden_winteroutdoor_2015-2016.doc